Левски е близо до нов трансфер! Нападател на Монтана пристига утре на „Герена“

Билал Бари

В сряда Левски трябва да обяви шестото си зимно попълнение. Тогава на „Герена“ е очакван 23-годишният нападател Билал Бари. Таранът вече е спазарен с Монтана. Клубът от „Огоста“ ще получи 100 хил. лева за правата на мароканеца. Славиша Стоянович искаше футболиста още в началото на зимната подготовка. Тогава обаче двете страни не успяха да стигнат до споразумение. Такова обаче вече има и Бари ще пристигне на „Георги Аспарухов“, независимо дали „сините“ ще продадат звездата си Найджъл Робърта.

Вчера мароканецът проведе възстановителна тренировка на „Огоста“, след като в неделя имаше възможност да се покаже пред бъдещия си треньор Стоянович. Нападателят игра 90 минути при загубата с 0:2 от Левски на „Герена“. Той обаче не успя да блесне в този мач.

Билал Бари е роден на 19 януари 1998 година и притежава и френски паспорт. Преди да подсили Монтана през есента, е носил екипа на румънския Конкордия, за който вкарва 2 гола в 22 мача. Той е юноша на Ланс, като за френския тим има 1 мач в Лига 2. За Монтана пък нападателят е с 3 гола в 11 двубоя.

И докато привличането на Бари може да се счита за сигурно, то желанието на треньора да се сдобие с нов офанзивен халф няма да може да се осъществи. Поне такива са индикациите на този етап, въпреки че трансферният пазар у нас затваря в края на месеца.

„Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ