Локомотив (Пд) се опитва да вдигне на крака Малембана за мача с Лудогорец

Локомотив Пловдив, Стивън Езе, Дейвид Малембана

Лекарският щаб на Локомотив (Пловдив) прави всичко възможно централният защитник Давид Малембана да бъде на разположение на треньора Александър Тунчев за домакинството на Лудогорец.

Мачът срещу лидера в подреждането е в събота, 20 февруари, от 15:00 часа на „Лаута“ и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.

Малембана се контузи в последната контрола на „черно-белите“ преди старта на първенството – 3:1 срещу втородивизионния Хебър. Бранителят получи травма още през първото полувреме.

През миналата седмица той започна тренировки, но в крайна сметка отпадна от групата за гостуването на Черно море. Двубоят на „Тича“ завърши 0:0, а с изпуснатите 2 точки Локо отстъпи второто място в класирането на ЦСКА.

Срещу варненци вместо Малембана в защита игра Крис Гомис. Французинът отново ще е титуляр, ако Давид не бъде готов да започне от първата минута на срещата, прогнозира „Тема спорт“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ