На „Армията“ се активизират! ЦСКА привлича двама нови след продажбата на Соу!?

цска_соу

Трансферът на Али Соу в руския Ростов активира ЦСКА на трансферния пазар. Клубът веднага е стартирал работа по привличането на двама нови футболисти. Преговорите дори са вече в напреднала фаза и въпросните играчи може да пристигнат на „Армията“ до дни, съобщава „Тема спорт“.

Единият е централен нападател, който да замени Али Соу и да даде повече опции на Бруно Акрапович в предни позиции. Вторият е защитник – алтернатива на преминалия в Болоня Валентин Антов. Досега „червените“ взеха трима нови – остриетата Жорди Кайседо и Бисмарк Чарлс, както и халфа Феде Варела.

Привличането на двамата нови обаче е поставено под въпрос след последните информации от „Армията“. Снощи собственикът на клуба Гриша Ганчев обяви, че ще спре инвестициите на „Армията“. Ще видим колко сериозни са неговите намерения, но ако той изпълни заканата си, финансовата ситуация в при „червените“ ще се промени драстично и може да се наложи съкращаване на бюджета.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ