Роси отказа да напусне минути след резила! Фенове го атакуват по телевизията, той: Извинявайте, но няма срам и оставка!

Левски Вадуц (13)

Делио Роси отказа да подаде оставка минути след края на мача с Вадуц! Италианецът заяви, че ще говори с клуба преди да вземе своето решение. Той се извини, пое отговорността и нагло заяви, че Левски не трябва да се срамува от отпадането си.

„Трябва да съжаляваме заради първия мач. Днес направихме всичко, което трябваше, но нямахме късмет. Митрев каза, че не се чувства добре и бях длъжен да го заменя. Трябваше да мисля за второто полувреме все пак и да уважа това, което чувстваше.

Първият гол стана, след като Иван Горанов не бе правилно подсигурен от свой съотборник, но грешки се случват. Изпуснахме дузпа, не ни бе дадена още една, но при този резултат всичко това звучи като извинение. Имаме няколко контузени, чакаме нови попълнения, но тези, които играха днес, дадоха всичко от себе си. Във футбола се случва всичко – изиграхме първи слаб мач, днес играхме добре, но не успяхме да продължим напред.

Преувеличено е да се срамуваме. Искам да се извиня и аз поемам отговорността за това отпадане. Когато резултатите не са добри, отговорен е треньорът. Оставката е признак, че човек се предава, а аз не се предавам. Ще говоря с клуба дали ще остана начело на Левски“, завърши Делио Роси пред телевизията, излъчваща срещата, а на заден фон фенове удряха по пластмасовите части на тунела на „Герена“ и се чуваха обидни скандирания към него.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ