В Монтана беснеят след загубата от Арда! Северозападният клуб плаши с напускане на шампионата

цска 1948 - монтана

В Монтана са ядосани на съдията Волен Чинков, който ръководи срещата им с Арда, загубена с 0:3. От северозападния клуб дори плашат да напуснат първенството, ако БФС не вземе мерки.

Ръководството на Монтана ще подаде в понеделник жалба срещу съдийството на Чинков. На стадион „Огоста“ имат претенции към редица отсъждания на международния рефер.

„Искаме изваждането от съдийството на този арбитър, който ръководи срещата съвсем тенденциозно и поне в 5 случая ощети нашия отбор. Това е efbet Лига, а не училище или място, в което някой решава как да завърши даден мач“, коментира президентът на Монтана Румен Панайотов.

„Поздравяваме домакините за победата, но искаме от БФС да спрат правата на Чинков. В противен случай ще поискаме оставката на председателя на съдийската комисия. Ако няма адекватна реакция от страна на БФС, ще извадим отбора от участие в първенството“, закани се Панайотов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ