Кариана пак оглави Втора лига, Созопол взе морското дерби с Нефтохимик

кариана

Кариана отново поведе в класирането на Втора лига. Тимът от село Ерден изпревари с точка Локо Сф и Пирин, след като спечели с 2:1 домакинството си на Струмска слава. Това е може би един от последните на тима в професионалния футбол. По-рано днес се появи информация, че Кариана ще преустанови участието си във Втора лига на полусезона. До паузата остават два кръга.

Владислав Цеков вкара за домакините още в 3-ата минута. Николай Генчев успя да изравни от Радомир в 63-ата, но автогол на Жустино Мендес в самия край донесе трите точки в актива на домакините от Ерден.

Созопол победи с 1:0 като гост Нефтохимик в морското дерби от кръга. Единственото попадение в мача падна още в началото на срещата. Иван Колев бе точен в осмата минута, което се оказа и победния гол в двубоя. С победата си днес Созопол вече има актив от 14 точки и се намира на 11-а позиция. Нефтохимик пък загуби за пръв път от четири мача насам и остава в зоната на изпадащите със 7 т.

РЕЗУЛТАТИ

Нефтохимик – Созопол 0:1
0:1 Иван Колев (8)

Миньор (Перник) – Янтра 2:0
1:0 Кристиян Слишков (38)
2:0 Даниел Гогов (83)

Кариана – Струмска слава 2:1
1:0 Владислав Цеков (3)
1:1 Николай Гинчев (63)
2:1 Жустино Мендеш (89)


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ