Лудогорец не успя да затрудни Тотнъм! Кейн и компания треснаха орлите в Разград

тотнъм

Лудогорец записа трета загуба в груповата фаза на Лига Европа. Разградчани отстъпиха с 1:3 от английския Тотнъм. Головете бяха поделени в полувремената, като през първото Хари Кейн откри в 13-ата минута, реализирайки своя гол №200 в кариерата си за „шпорите”. Лукас Моура удвои в 32-ата, а румънската звезда на Лудогорец – Клаудиу Кешеру, намали резултата след 50 минути игра. Веднага след това Жозе Моуриньо вкара като резерви Хюн-мин Сон и Стивън Бергвайн, а кореецът подаде за Джовани Ло Селсо в 62-ата, за да набъбъне резултата за британците до 3:1.

Жозе Моуриньо, на практика, използва голяма част от своите звезди на „Хювефарма Арена”, затвърждавайки думите си от брифинга преди срещата в Разград.

 

Логичното с оглед на играта от началото на срещата гостите откриха резултата. При едно центриране от ъглов удар Кейн надскочи без проблем Вердон и прати топката в мрежата. Това бе гол номер 200 за него с фланелката на Тотнъм.

В 25-ата минута Тотнъм можеше да стигне до второ попадение. Икоко успя да избие един пас към Моура, който почти сигурно щеше да се превърне в попадение, а след това удар на Дохърти бе изваден от Илиев в ъглов удар.

В 33-ата минута резултатът вече бе 2:0 в полза на гостите. Кейн бе изведен непокрит отдясно и твърде лесно прокара топката под крака на Вердон, за да подаде на Моура на празна врата, който нямаше какво друго да направи освен да подложи крака си за 2:0 в полза на лондончани.

До края на първата част ново попадение не падна, Тотнъм контролираше спокойно ситуацията на терена, а Лудогорец така и не успя да стигне до нещо интересно пред Харт.

В началото на второто полувреме българите намалиха резултата. Един удар на резервата Бърнард Текпетей бе блокиран, но се получи рикошет, след който Кешерю се озова на позиция в малкото наказателно поле и веднага засече топката във вратата.

Попадението стресна гостите и те веднага вдигнаха оборотите. Винсиус не успя да реализира от чиста позиция, след като бе оставен непокрит в наказателното поле, но ударът му мина над вратата. След това пък шут на Ло Селсо мина покрай гредата.

В 62-ата минута гостите отново си върнаха преднината от два гола. Хюн-Мин Сон, който тъкмо се бе появил в игра намери на празна врата Ло Селсо, който без напрежение реализира за 3:1.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ