Проблемите в Лудогорец нямат край! Мрачна прогноза за Кешеру и Десподов

Лудогорец - Дунав Русе, Марселиньо, Клаудиу Кешеру

В четвъртък, 5 ноември, Лудогорец посреща Тотнъм в двубой от третия кръг на група 1 от Лига Европа. Мачът в Разград е от 19:55 часа и ще бъде предаван пряко по БНТ1. Най-голямата въпросителна е дали временният треньор на разградчани Станислав Генчев ще може да използва крилото Кирил Десподов и нападателя Клаудиу Кешерю за сблъсъка срещу тима на Жозе Мауриньо.

Двамата лекуват мускулни разтежения, които ги извадиха от групата за визитите на ЛАСК Линц (3:4) и Левски (1:0). А прогнозите да попаднат в стартовата единайсеторка срещу Тотнъм не са обнадеждаващи. Все пак съществува вариант Десподов и Кешерю да намерят място на пейката, но не и да бъдат титуляри. Това означава, че срещу лондончани орлите отново трябва да разчитат на фалшива деветка, защото испанският шаран Ихинио Марин е със чупен глезен и ще бъде готов за игра чак след около 5 месеца.

Срещу ЛАСК на върха на атаката игра Елвис Ману и той се справи отлично със задачата си. Нидерландецът, който може да бъде използван по целия фронт на нападението, се отчете с хеттрик. В групата отново ще попадне младокът Димитър Митков.

Голмайсторът на дублиращия тим започна като титуляр срещу Левски и остави добри впечатления с представянето си. Той дори бе близо до гол след удар с глава. Проблемите с Десподов и Кешерю не са единствените за Станислав Генчев преди двубоя с Тотнъм. В самото начало на второто полувреме контузия получи централният защитник Жосуе Са, който бе заменен от Оливие Вердон. Дошлият от Андерлехт Са най-вероятно също няма да е на линия за двубоя в четвъртък.

„Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ