ЦСКА потвърди 7DS за продажбата на Соу: Вижте откъде идва новият таран и какво може (Видео)

7 Dni Sport05.10.2020
14

ЦСКА вече намери заместник на Али Соу. Както вчера информирахме таранът не иска повече да остане на „Армията“, тъй като има клуб, готов да плати исканата за него сума от столичани.

„Армейците“ бързо намериха заместник на гамбиеца. СПоред Топспорт, това е аржентинецът Хуан Крус Капроф. Той е на 25 години, юноша на местния гранд Ривър Плейт. Капроф е шампион на Аржентина и носител на Копа Либертадорес. Висок е 169 см. ЦСКА го привлича без трансферна сума, защото е свободен агент. Авторитетният сайт transfermarkt.com му поставя актуална цена от 1,6 милиона евро.

Хуан има италианско гражданство и няма да заема квота на играч извън Европейския съюз. Последно е бил част от аржентинския Арсенал. За този тим има 19 мача за първенство, в които е отбелязал 6 гола и е направил 5 асистенции.

Нападателят вече е играл в Европа – има 16 мача за френския Мец. В елита на Аржентина активът му е 60 мача, 9 гола и 8 асистенции.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ