Али Соу може да изиграе последен мач за ЦСКА срещу Базел!?

7 Dni Sport28.09.2020
цска - бате, али соу

Медиите във Франция продължават да следят с интерес всичко случващото се около трансферната сага с нападателя на ЦСКА – Али Соу. „Foot Mercato“ излиза с информация, че представителя на Лига 1 – Дижон вече е отправил официална оферта за гамбиеца, която е на стойност 2 млн. евро.

Според изданието, представители на френския клуб са били в София преди седмица и са присъствали на дербито между ЦСКА и Лудогорец (2:2). От Дижон са провели среща, както с ръководните фактори в ЦСКА, така и с мениджърската компания, която представлява Али Соу.

Припомняме, че вчера се появиха информации и за друг отбор, искащ силно звездата на столичани. Става въпрос за втородивизионния испански Алмери.

Иначе положението на Дижон в Лига 1 е доста тежко. Тимът е на последно място с 4 загуби от 5 мача. Затова и там се надяват, ако ЦСКА отпадне от Базел в Лига Европа, то сделката за Али Соу да се получи.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ