Семейни проблеми разкъсват треньора на Етър, въобще не му е до футбол

7 Dni Sport11.08.2020
петко петков, етър

Етър не влиза в най-доброто си състояние в настоящото първенство. Тази вечер „болярите“ гостуват на Царско село в последния мач от първия кръг, а треньорът Петко Петков бе измъчван от семейни проблеми и не му беше до футбол във вчерашния ден.
Освен всичко друго, той има проблеми със състава си. С наказания от последния мач срещу Ботев (Пловдив) изгоряха титулярите Яни Пехливанов и Божидар Кацаров.

Търновци трябва да компенсират тяхната липса, като по всяка вероятност в центъра на защитата ще действат Георги Купенов и новият Пламен Крачунов, който се присъедини към отбора още в края на миналото първенство.

Очаква се в центъра на терена да си партнират Ивайло Михайлов, Даниел Пехливанов, Никола Колев и Антон Огнянов. Атаката пък трябва да водят Милчо Ангелов и Валентин Йосков.

Етър загуби последната си контрола от Ботев (Пловдив) с 0:3 и очевидно не е в добро състояние. Непосредствено преди старта на първенството отборът се раздели и с Фло Боджадж, като равностоен негов заместник не е намерен. Селекцията при „болярите“ явно ще се прави в движение.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ