Напрежението в Лудогорец расте, Генчев сменя Върба до края на месеца!?

7 Dni Sport11.08.2020
Левски - Лудогорец, Павел Върба

Напрежението в Лудогорец се покачва след кошмарния старт на сезона – поражението с 0:1 от Локо Пд за Суперкупата и сериозния резил при визитата на Ботев Враца (1:3). Загубите започват да клатят стола на чешкия специалист Павел Върба.

Той бе привлечен в Разград за пробив в евротурнирите. И именно предстоящият сблъсък срещу Будучност (мачът е на 18 или 19 август в Черна гора) и евентуално този срещу Мидтиланд (на 25 или 26 август в Разград) могат да решат съдбата на треньора. И да стане така, че той да трябва да си събира багажа още преди края на месеца.

Това няма да е новост за ръководството, което и миналия сезон направи рокада в началото на кампанията – замени Стойчо Стоев с помощника му Станислав Генчев. Последният и сега е в щаба на Върба и най-вероятно ще поеме поста при отстраняване на чужденеца.

След загубата във Враца, от Лудогорец пазят мълчание на всички нива. Явно е, че горещината в клуба се покачва. В неделя разградчани не коментираха жребия за първия квалификационен кръг на Шампионската лига, която отреди да срещнат Будучност. Вчера сториха същото, като се задоволиха само с кратко съобщение в сайта си, което гласеше: „Лудогорец ще играе срещу Мидтиланд във втория предварителен кръг на Шампионска лига, ако отстрани Будучност. Това реши жребият, теглен в Нион. Победителят от двойката Будучност/Лудогорец ще бъде домакин, а срещата ще бъде на 25/26 август“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ