Треньорът на Спортинг: Предложиха ми един от Левски и един от Челси

7 Dni Sport11.08.2020
станислав иванов

Португалският гранд Спортинг няма намерение да привлича нападателя на Левски Станислав Иванов.

Младежкият национал бе предложен на тима от Лисабон, за което информира местната преса. Авторитетният вестник Record дори публикува и трансферната сума, за която лъвовете могат да вземат в редиците си Иванов – 500 хиляди евро. Изданието обясни, че по принцип Станислав струва 2 пъти повече, но фактът, че Левски е в жестока финансова криза, смъква сериозно цената му.

„Станислав Иванов – 21-годишен нападател на Левски и Хуан Кастийо – 20-годишно крило на Челси, наскоро бяха предложени на Спортинг. Те обаче няма да бъдат привлечени, защото мениджърът Рубен Аморим ги отказа“, съобщи вчера Record.

Интерес към Иванов обаче не липсва и се очаква в скоро време той да бъде продаден. Такава ще е съдбата и на други играчи на Левски. Пред трансфер в чужбина са още бразилецът Паулинъо, както и нидерландците Стайн Спиерингс и Найджъл Робърта. Спиерингс е желан от втородивизионния германски Зандхаузен.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ