Сухия разкри отива ли палачът на Лудогорец – Валери Домовчийски, отново в Левски

Лудогорец - Ботев Враца, Валери Домовчийски, Светослав Дяков

Старши треньорът на Ботев (Враца) – Антони Здравков – сподели мнението си за гръмката победа с 3:1 над шампиона Лудогорец.

„Не мога да кажа, че това е най-радостният ми е миг. Най-сладкият беше оставането ни в групата. Днес от първата до последната минута контролирахме мача, доминирахме. След изгонаването на Дяков беше още по-лесно.

Направихме го с работа. Разполагаме с момчета, които желаят да се развиват и такива, които допринасят с опита си. Имаше дисциплина. Начинът, по който играем, създава проблеми на другите.

Не вярвам Лудогорец да си позволи да подценява който и да било. В днешния ден просто се получи леко стъписване от начина, по който ние подходихме.

Няма как да гадаем какво щеше да е при 11 на 11. Кой каквото иска да говори – Ботев (Враца) да победи Лудогорец е нещо много.

Не обичам дефанзивния футбол. Обичам да играем компактно и атакуващо. Ако се приберем в глуха защита, всеки ще ни създаде проблеми.

Това, че феновете скандират името ми е хубаво, благодаря им и аз ги поздравявам. Но по-важно е да се скандира името на отбора.

Никакво запитване не е имало от Левски за Домовчийски. Говорих с него в момента, в който прочетох тази новина. Той ми каза, че никой не му се е обаждал.

Опитните дават тон и класа. Но имаме и доста млади момчета.

Постарахме се да запълним дупките, след напускането на някои момчета. Пак не ни е дълга пейката. Нашият бюджет няма как да ни позволи повече. Нашето ръководства дава каквото е обещало и то навреме.

Чакаме на Юлиян Ненов да му се разреши документално проблемът. Той е футболист на Ботев (Враца).

Не трябва да мечтаем и да бъдем нереалисти, трябва да сме реалисти. Знаем къде ни е мястото. Желанието ни е да печели точки и да не търсим спасение в последния момент“, коментира Здравков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ