Футболен апокалипсис в Левски! Георги Тодоров хвали… Херо и Камбуров

7 Dni Sport27.06.2020
георги_тодоров3

Старши-треньорът на Левски Георги Тодоров заяви, че едва е събрал група от 19 футболисти за предстоящото гостуване на Берое, която е попълнена и с юноши от школата.

Той поясни, че от сметките му за гостуването в Стара Загора отпадат Симеон Славчев, Мохамед Насиру и Дени Алар.

Аз нямам голям избор. Имам точно 19 човека. Трима човека са контузени. Проблемът е голям“, сподели Тодоров.

Симеон Славчев е контузен, вчера на тренировката получи контузия Дени Алар, Мохамед Насиру също има травма. Каргас е наказан“, допълни той.

Георги Тодоров заяви, че Мартин Камбуров е майстор и заради това често вкарва на „сините“.

Временният наставник на Левски все пак си пожела голаджията да не успее да реализира във вратата на „сините“ в предстоящия мач.

С Митко (б.р. Димитър Димитров) сме работили заедно. В първите три кръга отборът, който играе най-добре е Берое. Играят с много агресия. Направиха селекция на хора, които влизат да играят. Трябва да се отдаде дължимото на Митко Димитров. Няма да ни бъде лесно“, сподели Тодоров.

Камбуров традиционно вкарва голове на Левски. Надявам се този път да не е така. Не е до късмета. Той има майсторство. Прави му чест, че на тези години играе с такова желание“, каза още Георги Тодоров.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ