Кметът на Монтана зове за край на сезона: Не виждам защо е този зор да се харчат едни пари

Витоша Бистрица Монтана 8

Кметът на Монтана Златко Живков заяви, че най-доброто решение ще бъде отборите да се подготвят нормално за следващия сезон, а на този да се сложи край, без да се доиграва. Монтана е трети във Втора лига и заема последната позиция за бараж за влизане в елита. Очаква се сезонът във втория ни ешелон да приключи и да се играят само плейофи.

„Този сезон трудно ще се доиграе и трябва да направим така, че да спасим следващия, за да може той да започне в срок. При всички положения сегашният шампионат няма как да се доиграе по нормалния начин“, обяви градоначалникът пред novapress.bg.

„Футболистите вече два месеца са си по домовете, а има клубове, които разпуснаха отборите си и няма да могат да доиграят адекватно шампионата. Не виждам защо е този зор да се харчат едни пари, след като нещата във Втора лига на практика са ясни. Футболът е, за да радва феновете. На празни трибуни обаче ще се играе много трудно. Те ще кънтят в ушите на тези, които искат да се доказват на някого и държат първенството да се доиграе на всяка цена. Нашите амбиции не са се променили, макар че ситуацията е тежка. Още искаме връщане в елита, но, разбира се, не на всяка цена“, каза още Живков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ