Славия започва офанзива за играч на Берое! Локо (Пд) също следи ситуацията

милен желев

И Славия е вариант пред десния халфбек на Берое Милен Желев. Както е известно, договорът на футболиста със заралии изтича и няма да бъде подновен. Опция пред 27-годишния Желев е и Локомотив Пловдив. И двата тима търсят такъв тип играч. На десния бек белите залагат на Андреа Христов, който по принцип е централен бранител.

Берое и Милен Желев са имали дълги преговори, но, както спортният директор на старозагорци обяви, двете страни не са се разбрали. Според запознати зелените са предложили по-ниски условия на футболиста с оглед конкуренцията в тима и кризата, която се очаква след пандемията. Така след 3 години Милен Желев напуска стадиона под Аязмото. Той дойде при старозагорци от Локомотив Горна Оряховица през лятото на 2017-а.

Интересното е, че Желев вече бе част от Славия. През 2009-2011 той бе в школата на белите, които го взеха от Траяна Стара Загора. Защитникът остана при столичани до 2012-а, като бе преотстъпен веднъж на Академик София, но така и не успя да пробие в първия състав.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ