Венци Стефанов отсече: Славия никога не е бил и няма да бъде на държавна хранилка

венци стефанов

резидентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира думите на финансовия министър Владислав Горанов, че столичен клуб от елита е поискал държавна помощ по програмата „60/40“.

„Ние помощ не сме искали, не знам кой визира министърът, но и не ме вълнува. Всеки си носи кръста. В министъра са ножът и погачата – каквото реши, това прави. Нашият клуб никога не е бил на държавна хранилка, за разлика от други. Славия никога не е бил зачислен на държавна ясла. Свикнали сме“, заяви шефът на „белите“.

„Положението е тежко, разбира се. Да храниш стотина човека не е лесно, макар че някои си мислят, че е нищо, шега работа с някакви „ритнитопковци“. Става дума обаче за живи хора със семейства. Хора, които в момента не могат да спортуват. Имаме и служители по поддръжка, треньори, школа, административен персонал. И ние сме хора, всеки душа носи – да не се забравя това нещо“, добави Стефанов пред Спортал.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ