Директор на Берое с много важна новина, разбягват ли се звездите на Берое!?

7 Dni Sport09.03.2020
ЦСКА - Берое, Душан Перниш

Спортният директор на Берое Валентин Грудев призна, че клубът вече води преговори с някои от футболистите за нови договори. Сред тях са Ахмед Туба, Гаюс Макута и вратарят Перниш.

Първият дойде през август, като подписа до края на сезона, а Макута бе привлечен през тази зима, като е парафирал до лятото с опция за удължаване.

„Искам да опровергая слуховете, че много от играчите с изтичащи договори не желаят да подновяват контрактите си с клуба. Вече водим преговори с тях. Въпрос на преговори, политика и бизнес е дали това ще се случи. Футболистите си имат мениджъри и ние разговаряме с тях. Възможно е те да имат и по-добри предложения, защото това е бизнес. Така че бъдещето ще покаже как ще бъде завършен този процес. През лятото ще се нуждаем от не повече от 3-4 нови попълнения, за да освежим допълнително тима си и да му придадем още класа“, каза Грудев пред Тема Спорт“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ