Пламен Константинов изведе Локомотив (Новосибирск) до спечелване на редовния сезон в Русия. Ето какво каза бившият национален селекционер по волейбол след последния мач на тима си:

„Ако бяхме играли за първото място, то щяхме да играем по-добре. След загубата на Зенит (Казан), решихме да дадем възможност за игрова практика на всичките ни волейболисти – на титулярите и на резервите.

Ще имаме официален мач едва след 10 дни, затова е нужно всички да бъдат в добър тонус. Най-важното е, че успяхме да победим. Навярно Урал започна твърде късно с победите в края на сезона. Аз съм доволен от победата.

Имаше много твърдения от всякакви специалисти, че този мач ще бъде договорен или ще го дадем на Урал. Затворихме им устите! Включително и на тези, които се счетат себе си за журналисти и постоянно подклаждат всякакви слухове. Хора без лица и имена в социалните мрежи може да си позволят да коментират и обсъждат хора, с които даже не се познават. Доволен съм, че ние им затворихме устите на тези хора“, каза Константинов.