Грозна засада, 5-ма левскари причакаха и смачкаха от бой фенове на ЦСКА, разпорено лице и почупена ръка

7 Dni Sport05.03.2020
256x144

Ново нападение на фенове на Левски срещу такива на ЦСКА се е случило в столицата.

На връх 3 март двама фенове на „червените“ с шалчета са били нападнати от група левскари в района на ж.к. Мусагеница на Г. М. Димитров, а последиците са потресаващи.

За цялата тази грозна история във Фейсбук алармира Радослав Митев.

Публикуваме целия текст без редакторска намеса:

„Здравейте приятели. Вчера беше националният празник на Република България. Хората бяха обзети от чувство на дълг и гордост. В същия ден посетих футболния мач между ЦСКА и Ботев Враца. Няма да наблягам в този пост на мача, а на прибирането от него.

Историята на кратко е следната.

Прибирайки се от мача съквартиранта ме чакаше пред у дома, за да отидем да си вземем вечеря от близкото до нас пазарче в ж.к. Мусагеница на Г. М. Димитров. Важно уточнение е че аз съм с шал на ЦСКА. Вървейки към пазара на кръстовището пред Националната следствена служба ни беше устроена засада. Петима фенове на Левски ни нападнаха в гръб с цел да ми бъде взет шала. Тяхната цел бе изпълнена, а последствията след ритник в главата на съквартиранта и ударите с тръба, които поех аз можете сами да прецените от снимковия материал. Нямам какво да допълня. Честит 3-ти март!“

Освен текста той добави и две снимки от последиците:

One comment

  • наблюдател

    05.03.2020 at 10:28

    Вместо да пешете левскари с тире пишете наркомани. Тези велики фенове искат як бой. С какво право те раздават „правди“ в София? Онзи велик прокурор вместо да се занимава с кокошкарски работи да подхване тази кафява чума …или някои има интереси от тези неща? Кой? Кой ще ми каже?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ