Шеф на Берое: Няма да спираме с продажбите, чакаме развитие за Конте

7 Dni Sport11.02.2020
Берое -ЦСКА, Ибрихима Конте, Иван Турицов

Спортният директор на Берое Валентин Грудев заяви, че в клуба са доволни от продажбата на Рубен Бриджидо с оглед факта, че португалецът отказа да поднови договора си с клуба, а той изтичаше в края на сезона.

Грудев добави, че се очаква развитие относно продажбата на Ибрахима Конте.

Берое със сигурност ще търси заместник на продадения Бриджидо в Ордабаси.

„След изиграните контролни срещи в Турция срещу Ордабаси и Лехия Гданск, Рубен Бриджидо бе поискан и от двата отбора. И двата отбора проявиха интерес към него. След проведени разговори с него относно продължаването на договора му с нас в крайна сметка не се стигна до разбирателство. Неговият договор изтичаше след четири месеца на 31 май и взехме решение да продадем футболист. Съобразихме се с неговото желание и го продадохме в Ордабаси“, коментира Грудев пред dsport.

„В предвид, че договорът му изтичаше след четири месеца сме доволни, че взехме нужните средства от преминаването му в Ордабаси. Доволни сме от тази сделка.“

„Може да се стигне до поне още една продажба. Конте има дългосрочен договор с нас и е съвсем друг начин на преговори. Чакаме развитие и в тази насока“, добави той.

„В крайна сметка има още малко време до подновяването на шампионата и всичко може да се случи. Предвид продажбата на Бриджидо, ние имаме футболист на проби и треньорското ръководство ще прецени дали ще му бъде предложен договор“, продължи спортният директор на Берое.

„Ще пристъпим към търсенето и евентуалното привличане на друг футболист, ако Пиер Фонкеу не бъде одобрен от треньорското ръководство.“

„Всички жълти карти на футболистите, които привлякохме са налице с изключение на един футболист. Надяваме се, че до края на седмицата ще успеем да се справим и с него.“

„Очакванията са да победим и да зарадваме нашите привърженици и този мач да даде тласък на бъдещи победи. И предвид селекцията, която направихме смятам, че ще се получи. В никакъв случай не подценяваме Етър, който е стойностен отбор“, каза още Валентин Грудев.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ