Наско Сираков напуска Левски. Станимир Стоилов го последва. Следва потоп.

7 Dni Sport14.11.2022
Левски - Славия, Добромир Жечев, Наско Сираков

Собственикът на Левски ще бъде призован да се раздели с дяловете си, ако дълговете на клуба не бъдат покрити.

Първият човек на Левски Наско Сираков и генералният спонсор на клуба ще получат ултиматум на Общото събрание. Сбирката е насрочена за днес от 11:00 часа на стадион „Георги Аспарухов“. От сдружението „Левски на левскарите“ ще поискат Сираков и букмейкърската компания, която има договор за управлението на клуба, да предоставят план за погасяването на многомилионните дългове на Левски и вкарване на свежи средства. Ако това не се случи, Сираков ще бъде призован да депозира мажоритарния си пакет акции.

Тези действия са били обсъдени и гласувани вчера от членовете на сдружението на среща, на която присъстваха треньорът Станимир Стоилов, изпълнителният директор Иво Ивков и председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров.

Новината вече е коментирана от феновете, които пишат следното: „Наско Сираков, ако напусне Левски е сигурно, че Мъри Стоилов ще го последва. След това може да има само едно и единствено нещо в Левски – потоп. Така мисля аз и заставам с името си зад тези думи. Исками се да има разум.“, пише запалянкото Йоан Молов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ