Ботев Враца и Септември закриват полусезона в efbet Лига

7 Dni Sport14.11.2022
Септември София - Ботев Враца, Браян Переа

Тимовете на Ботев (Враца) и Септември се изправят един срещу друг в последния мач от 18-ия кръг на efbet Лига. Двата тима ще закрият редовния полусезон на родния елит, като в началото на декември ще се изиграят два отложени мача на Лудогорец – срещу Славия и Левски.

Към момента домакините се намират на 12-а позиция в класирането с актив от 14 точки. Врачани имат само една победа в последните си шест срещи и ще се надяват на добър завършек на полусезона, за да са в по-добра позиция за пролетта.

Гостите от своя страна са със същия актив, но са една позиция по-надолу заради по-лоша голова разлика. Тимът от София има само един успех в последните си десет мача и отчаяно се нуждае от победа, за да е с по-голямо оптимизъм за спасение през пролетта.

Двата тима вече се срещнаха помежду си този сезон, като във втория кръг на шампионата двубоят завърши наравно 1:1. Тогава Мартин Кавдански откри за врачани, но Атанас Кабов изравни за Септември в края на срещата.

Ботев Враца – Септември София

Вероятни състави:

Ботев Враца (4-2-3-1): К. Костов; Мендоса, Кавдански, Л. Фелипе, Фераресо; Аренас, Ивайлов; М. Маринов, Б. Переа, Д. Генов; В. Христов
Старши треньор: Даниел Моралес

Септември София (4-2-3-1): Шейтанов; А. Тодоров, И. Миланов, А. Георгиев, М. Николов; Чандъров, Гаврилов; Кабов, Д. Костадинов, А. Рамадан; М. Петков
Старши треньор: Светослав Петров

Съдия: Волен Чинков
Стадион: „Христо Ботев“, Враца
Начало: 17:00 часа

Автор: „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ