Любослав Пенев с подарък към ЦСКА на изпроводяk. Заповядай Саша Илич. Дръж.

7 Dni Sport14.11.2022
любослав_пенев1

Отборът на ЦСКА през последните няколко години е единствената реална алтернатива и съперник, който на моменти е близо до това да вземе титлата от Лудогорец. Засега е факт, че не успява. С тази задача бяха натоварени 16 старши-треньора, които се завъртяха на стадион „Българска армия“ в ерата Гриша Ганчев. Сега на този пост е Саша Илич, който регистрира рекордна пролет и „червените“ са н път да зимуват на първата позиция в таблицата. Преднината им пред Лудогорец е 5 точки, а на „орлите“ им предстои да изиграят още два мача за първенство в следващите няколко седмици. Един срещу Славия и един срещу Левски. При всичко друго освен две победи за отбора от Разград – ЦСКА ще вземе символичната титла есенен шампион на efbet Лига и ще бъда на полпозишън за пролетния дял.

По темата запалянкото на ЦСКА – Иван Йорданов пише следния текст, който ние публикуваме /без редакторска намеса/:

„Добри първи месеци за Саша Илич, аз му пиша 5/6 оценка. Едната единица си в взимам за пропуснати шанс срещу Базел, за да влезем за поредна година в групите на ЕКТ и да има европейски футбол за любимците ни минимум до есента. Двете загуби от Левски и Лудогорец също болят, но при тази втората отбора се събуди.

14 победи, 2 равенства и 2 загуби. Точките, които се дават за този актив са 44. Максимумът пък е 54. Тоест ние сме изпуснали 10 точки на пролет. Според мен това е напълно шампионски график, който трябва да се затвърди на пролет, но към него да се прибавят и категорични победи срещи преките съперници в лицето на „сини“ и „зелени“. Все пак има шанс Лудогорец да ни изпревари, ако победи Славия и Левски, но това няма огромно значение. Защо? Поради причината, че пак всичко ще е в нашите ръце /изключваме страничните фактори/, защото имаме още преки двубои.

Искам да направя една полюция. Тя не е много и полюция, защото си е вярна. Любослав Пенев под формата на треньор на друг отбор направи подарък от 4 точки на ЦСКА. Точно толкова пункта той успя да вземе от Лудогорец в двата си мача срещу тях, като предводител на ФК ЦСКА 1948. Точки, които заличават загубата ни именно в Разград.

Стискам палци на момчетата. Добре планирана подготовка, запазване на ядрото в състава и привличането на качествени и класни футболисти, които умеят да правят разликата е задължително. Ръководството ни показа желание за промяна. Вярвам и че скоро ще чуем добри новини около нашата мечта – стадиона. Само ЦСКА!“, пише запалянкото.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ