ЦСКА излиза за задължителни три точки срещу Спартак Варна

7 Dni Sport03.09.2022
Базел - ЦСКА, Отбор

ЦСКА гостува на Спартак (Варна) в мач от 9-ия кръг на efbet Лига. Двубоят в морската ни столица е от 17:15 ч. и ще бъде ръководен от хърватския съдия Анте Чулина.

Двата отбора се намират на двете крайности – „червените“ все още не познават вкуса на загубата от началото на сезона, докато „соколите“ така и не успяват да намерят пътя към победата дотук.

Варненци постигнаха само едно равенство през настоящата кампания и логично заемат последното място в класирането. Столичани, заедно с Лудогорец, са единствените два тима, които нямат поражение в елита и Саша Илич се надява тази тенденция да се запази и след днешния сблъсък.

Добрата новина за ЦСКА е именно завръщането на сръбския треньор, който пропусна последния шампионатен мач с ЦСКА 1948 заради наказание. Той отдаде заслуженото на Спартак (Вн) и даде ясно да се разбере, че „червените“ няма да подценят нито един съперник.

През седмицата на „Армията“ се разделиха с Калоян Кръстев и Митко Митков, които ще доиграят есенния полусезон в Берое. В същото време стана ясно, че от клуба са договорили фланговия футболист Марселино Кареасо, който се очаква в най-скоро време да бъде представен официално.

Въпреки драматичната загуба преди седмица от Локомотив (София), Спартак остави добри впечатления с играта си и миг невнимание раздели „соколите“ от това да си тръгнат с точка или три от „Надежда“.

Съставът на Тодор Киселичков бе подсилен от опитния защитник Пламен Димов, който се очаква да запише първи минути със синия екип още днес.

Спартак Варна – ЦСКА

Вероятни състави:

Спартак Варна: Дичевски, Будинов, Димов, Менди, Борисов, Руменов, Андреев, Митев, Климентов, Васев, Димитров

ЦСКА: Бусато, Де Нойер, Петров, Матей, Турицов, Жеферсон, Вион, Туфегджич, Линдесет, Гарсес, Бамба

Съдия: Анте Чулина
Стадион: „Спартак“, Варна
Начало: 17:15 часа

Автор: „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ