Григор Димитров разплака България: Никога няма да има друга като теб

7 Dni Sport03.09.2022
Григор Димитров,

Най-дорбяит български тенист Григор Димитров събуди България с трогателна публикация. Причината затова е загубата на Серина Уилямс от Айла Томлянович с 5:7 7:6(4) 1:6, с която американката сложи край на своята кариера.

Бившата дълголетна номер едно потегли със страхотен успех на старта в Ню Йорк, който на практика ѝ даде крила и тя постигна сензационен успех в един от мачовете на турнира при дамите срещу световната номер 2 Анет Контавейт. Приказката на 40-годишната легенда на спорта през днешния ден я изправи срещу 46-тата Айла Томлянович, като сблъсък прерастна в своеобразна война на корта за Уилямс и всичките ѝ над 20 000 почитатели на препълнения ,,Артър Аш Стейдиъм“. В крайна сметка световната номер 46 удържа най-вече психически на всичкото напрежение, което тегнеше над нея през всичките 3 часа и 5 минути на корта, а с това и немислимото за 23-кратната шампионка от Шлема се случи, след като тя трябваше да се сбогува с професионалния тенис.

По темата добрия приятел на Григор Димитров направи лаконична и много силна публикация: „Никога няма да има друга Серина“, написа той в социалната мрежа Инстаграм, добавяйки и снимка на легендата.

Двамата са много добри приятели и са демонстрирали през годините своята силна връзка по време на турнири.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ