Бившата №1 в света Жюстин Енен: Да, истина е новината за Гришо. Това е огромния му проблем

7 Dni Sport29.08.2022
Григор Димитров, Серина Уилямс

Бившата №1 в света Жюстин Енен изрази мнението, че липсата на постоянство продължава да е основният проблем на Григор Димитров, макар да харесва играта на първата ни ракета.

Носителката на седем титли от Големия шлем даде интервю за „Евроспорт“, в което сподели очакванията си за започващия утре (29 август) US Open и коментира някои от най-актуалните теми в Тура в дните преди надпреварата в Ню Йорк.

“Григор е сред тенисистите, които винаги трябва да следим с повишено внимание. Много ми харесва неговият стил и когато е в най-добрата си форма е истинско удоволствие да го гледаш. Качествата му са несъмнени, но постоянството продължава да бъде основният му проблем. Никога не можеш да си сигурен дали ще видиш най-добрата или най-лошата му версия на корта. Лично за мен това е малко дразнещо, защото Димитров многократно е показвал на какво е способен и наистина се радвах на успехите му. Не бих могла да дам конкретна прогноза не само за Григор, но и за който и да е от мъжкия Тур, тъй като турнирите преди US Open бяха малко странни.

Никой от големите фаворити не бе особено постоянен през последните седмици. Не се сещам за някого сред мъжете, който да е играл силно както в Монреал, така и в Синсинати. Надявам се Григор да стигне възможно най-далеч, но не мога да дам конкретна прогноза”, заяви Жюстин Енен.

Автор „Тенискафе“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ