Реян Даскалов: Любо Пенев умее да изкарва максимума от всеки играч

7 Dni Sport29.08.2022
Реян Даскалов,

Универсалният футболист на ФК ЦСКА 1948 – Реян Даскалов е сигурен, че неговият тим е по-добър от ЦСКА. Двата отбора излизат тази вечер един срещу друг на „Българска армия“ в един от най-интригуващите мачове в efbet Лига. Той смята още, че е време някой да свали Лудогорец от върха.

„Подготовката върви перфектно, готвим се усилено и ще търсим трите точки. Вече се запознахме със силните и слабите страни на съперника. Има още малко детайли и на тях ще обърнем внимание в часовете до мача. Убеден съм, че няма да загубим на фона на представянето на двата отбора от началото на първенството. Сезонът е дълъг, има още много битки, които трябва да спечелим“, заяви пред колегите от „Мач Телеграф“ Даскалов.

Според него ФК ЦСКА 1948 има реални шансове да се намеси в борбата за титлата.

„Доволни сме, че сме лидери в класирането, но не бива да се отпускаме, защото това е само към момента. Повечето от новите играчи в нашия отбор нямат нужда от адаптация, защото имат опит в българското първенство. Благодарение на треньорския щаб се чувствам прекрасно, както и съотборниците ми. Напълно възможно е на този етап да се борим за титлата. Имаме реални шансове, въпреки че конкуренцията е голяма. Вече е време някой да свали Лудогорец от върха и ние сме сред тези, които ще се опитаме да го направим“, смята той.

Защитникът коментира и значението на Любо Пенев за отличното представяне на отбора до момента.

„Работил съм с Любослав Пенев в Царско село и според мен е един от най-добрите треньори в България. Умее да изкара максимума от всеки играч. Това си е негова дарба и не знам как го прави. Всички получаваме добри съвети от него и ни държи здраво стъпили на земята. Успява да ни накара да мислим трезво“, добави защитникът, който може да играе и като халф.

Реян Даскалов е футболистът с най-много изиграни минути от началото на сезона.

„Не притежавам някакви невероятни индивидуални качества, но винаги играя с много сърце и душа и върша работа, която мнозина не забелязват. Във всяка тренировка давам максимума от себе си и явно треньорът го оценява“, каза още той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ