„Да, истина е, ЦСКА още не са ми изплатили парите, които ми дължат“

7 Dni Sport29.08.2022
Базел - ЦСКА, Отбор

Естрадната прима Йорданка Христова призна, че още не си е получила хонорара за участието на концерт и записа на специална песен за ЦСКА. Това се е случило за 60-годишния юбилей на „армейците“, отпразнуван през 2008 г., когато начело на клуба е Александър Томов.

„Напоследък не ходя много на мачовете, защото много се паля, викам и псувам, а не ми отива. Мога да си загубя и гласа по този начин. Прекрасно е, че химна на клуба се пуска преди мачовете и на почивката. Ето, да има нещо, което да радва феновете. Песента е прекрасна“, призна 78-годишната Христова в интервю за „Мач Телеграф“.

„Сашо Томов беше президент на ЦСКА при предишната голяма годишнина. Тогава имаше голям концерт и записахме специално и една друга песен за отбора, за юбилея. Аз поръчах всичко, музика върху текста, аранжимент, студио, запис… всичко. Дори Дучето дойде с още фенове, които викаха за ЦСКА“, обясни естрадната легенда.

„И пях двете песни на юбилейния концерт и не съм получила хонорар. Нито за песента, която съм платила, нито за моето участие. Това е вярно! Сашо Томов не ми е платил за песента и пеенето. Аз вероятно не съм единствената, на която дължи пари. Сигурно има и други“, обяви певицата.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ