Ето този Локо чакаха всички! Фантастичен Митко Илиев разкова Дунав в нов „черно-бял“ рецитал с 4 гола

Левски Локомотив Пловдив 8 анте аралица димитър илиев

Локомотив Пловдив постигна втора поредна победа в Първа лига. След 4:1 над Берое преди седмица, днес на „Лаута“ и Дунав бе отнесен с 4:1 след два страхотни гола на капитана Димитър Илиев, който изигра стотния си мач с черно-бялата фланелка, и по едно попадение на Един Бахтич и Игор Банович. За русенци точен бе Исмаил Иса.

Илиев откри в 24-та минута, след като излъга двама съперници с едно движение в наказателното поле и с точно премерен удар до гредата матира Макенджиев. Исмаил Иса изравни в 30-та след страхотна асистенция с гърди на Божидар Васев, но само пет по-късно Един Бахтич се разписа за 2:1. Той овладя на 20 метра от вратата, отвори си място за удар между четирима в небесно синьо и с удар по тревата в близкия ъгъл направи 2:1. В края на полувремето Димитър Илиев се нагърби с изпълнението на фаул от границата на наказателното поле и със страхотен изстрел с десния крак вкара втория си гол в мача.

През второто полувреме Локо владееше инициативата и изпусна няколко добри ситуации преди Игор Банович да оформи крайното 4:1 в продължението на срещата.

„Черно-белите“ се изкачват до 8-о място в Първа лига с 32 точки, на 2 пред Славия, който утре играе със Септември. Дунав остава предпоследен с 19 пункта.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ