Бруно за ултиматума отпреди две седмици: Фейк нюз! Обещах промяна и рейд напред

Левски Локомотив Пловдив 17 бруно акрапович

Старши треньорът на Локо Пловдив Бруно Акрапович определи буквално като „фейк нюз“ (фалшива новина) информацията отпреди 2 седмици, че ръководството му е поставило ултиматум да спечели определен брой точки в мачовете до края на редовния сезон. Смърфовете спечелиха днес срещу Дунав и Берое преди седмица с един и същи резултат – 4:1, а Акрапович бе категоричен, че винаги е бил спокоен за поста си.

„Ключът беше в желанието. Отново играхме 3-5-2, затворихме противника и централните ни защитници взеха всички високи топки. Вкарахме 4 гола, можеше да реализираме и още. Промяната е най-вече в подреждането на схемата в защита. Томашевич излиза навреме, пресича подаванията и дава топката на полузащитниците. Момчил Цветанов липсваше много, Умарбаев също, но се радвам, че имам дълга скамейка.

Фалшива новина е за ултиматума. Имаше сбирка очи в очи и всеки каза своето мнение. Казах, че отбора ще промени своето поведение на терена и ще тръгне напред. Винаги съм се чувствал сигурен и съм имал близък контакт с г-н Крушарски. Вярвам в нещата, които си говорим.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ