Домусчиев наредил да обявят, че Левски е пред несъстоятелност! „Сините“ разпиляха изпълнителя на поръчката!

домусчиев

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов заяви, че информацията, че частен авиопревозвач е поискал обявяването на клуба  нарочно е пусната в момент, в който „сините“ е нямало как да отвърнат с факти, тъй като новината се появи в неделя, когато е невъзможно да се направи справка и да се даде адекватен отговор. Както е известно, агенция „Спортал“ разпространи делото, а според Иванов новината не е представена коректно и са прикрити детайли по случая, който според него е предоставен на „Спортал“ нарочно.

Информацията показва, че събитията са започнали да се развиват през ноември, а те излязоха месец по-късно. На мен ми направи впечатление, че някой се е постарал да намери информацията от съда, но е спестил сумата, което е направено целенасочено, защото е малка и защото е направено солидно плащане към този контрагент. Съвсем културно ще си оправим отношенията. Не мисля, че контрагентът е изнесъл информацията. И двете страни имаме интерес ситуацията да се разреши.

Колегите от „Спортал“ да кажат защо не обявиха сумата и защо с месец закъснение излиза тази информация. Давам им тази възможност, да обяснят те.“

Интересно е, че новинарската агенция, която се помещава в офис сграда на Кирил Домусчиев, е в открита война с ЦСКА на Гриша Ганчев и активно подкрепят Лудогорец и проекта ЦСКА 1948. Сега изглежда си спечелиха нов враг в лицето на изпълнителният директор на Левски.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ