Ето какво са си говорили Русев и Стоянович! Трима имат последни оферти от „Герена“!

Септември София Левски 2ро 28

Представянето на Левски от първия до последния есенен кръг е било основната тема на разговора между Славиша Стоянович и собственикът на клуба Спас Русев, разкри изпълнителният директор Красимир Иванов. Обсъждана е и селекцията на „сините“.

„Говорихме за селекцията, но конкретни имена няма да споменавам. Г-н Стоянович казва от какви играчи има нужда, преговорите са задача на ръководството. Личното ми мнение е, че сривът се получи след мача за Купата с Черно море – резултатът и загубата на Холмар, ни повлияха негативно и изчезна балансът“, сподели Иванов, а за селекцията и играчите с изтичащи договори каза:

„Знам за какви позиции говорихме и какво иска да направи треньора със състава, но той трябва да говори за освобождаване на играчите. Надявам се да успеем да привлечем българи.

Текат преговорите с тримата с изтичащи договори. Цветкович и Яблонски са получили офертите ни на 8 ноември, Кабрал на малко по-късен етап. За нас е важно скоро да получим отговори, защото е добре за старта на подготовката да знаем на кои можем да разчитаме. Отборът се събира на 8 януари, а на 10 януари заминава за Кипър, където ще остане до 9 февруари. Предвидени са шест контроли“, сподели още Красимир Иванов.

 

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ