Краси Иванов в атака! Скочи на Павел Колев и Ел Маестро, предрече уволнение в ЦСКА!

Верея ЦСКА 1

Когато аз получих предложението от Спас Русев да започна работа в Левски, не съм се колебал изобщо, защото това е кауза и идея, каза изпълнителният директор на „сините“ Красимир Иванов по повод информациите, че Павел Колев се двоуми дали да започне работа на „Герена“ от 1 януари.

„По очевидни причини не мога да взема отношение по темата с г-н Павел Колев. Мога да ви кажа, че аз никога не съм се колебал, когато г-н Русев ми предложи да започна работа в Левски. Знаех, че има проблеми и, че трябва много работа. Г-н Колев го познавам като професионалист и такова предизвикателство би трябвало да представлява интере за него. Не виждам причина той да откаже предложението. Това ще се изясни съвсем скоро. Не се води разговор за план „Б“, ако г-н Колев откаже“, каза Иванов, който освен, че захапа Колев, отвърна и на Нестор Ел Маестро, който заяви, че пролетта ще е скучна за Левски заради изоставането на 10 точки от Лудогорец в борбата за титлата.

„Пролетта може да се окаже скучна и за Ел Маестро, назначиха му консултант, от който явно имаше нужда“, сподели директорът на „сините“, явно намеквайки, че с ангажирането на Люпко Петрович в ЦСКА „червените“ може да изгонят сегашния си треньор за сметка на носителя на КЕШ с Цървена звезда.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ