Холмар с първи и много силни думи след ужасяващата контузия: Нямам търпение отново да облека синята фланелка и да дам всичко от себе си!

Холмар- Левски

Футболистът на Левски Холмар Ейолфсон използва социалните мрежи, за да благодари за подкрепата, която получи от феновете на тима след тежката си контузия в началото на мача с Черно море. Националът на Исландия ще пропусне остатъка от сезона заради скъсани менискус и кръстни връзки на коляното, но се закани да се завърне на терена по-рано от това и да е много по-добра форма.

„Първо искам да благодаря на всички за съобщенията и подкрепата, означават много за мен. Следват няколко месеца на усилена работа и отдаване, за да съм сигурен, че ще се завърна възможно най-скоро в най-добрата възможна форма. Щастлив съм, че до себе си имам съпругата си, която да ми помогна да премина през това. Обещавам, че ще се върна по-силен. Вече нямам търпение да облека отново синята фланелката и да давам всичко от себе си за този велик клуб! САМО ЛЕВСКИ!“, написа Холмар в Инстаграм.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ