Григор Димитров: Освен Агаси и Щефи Граф е в щаба ми

7 Dni Sport02.11.2018
Григор Димитров Гаранти Коза 2017 (64)

Първата ракета на България Григор Димитров отговори на въпроси на фенове покрай участието си в турнира от сериите “Мастърс” в Париж, където отпадна с 6:7, 4:6 от Марин Чилич на 1/8-финалите. Най-любопитният от тях бе свързан с новата му прическа, която развълнува феновете през последните седмици, защото е най-голямата визуална промяна в годините му, откакто стана професионалист.

– Правиш ли шпагат всеки ден?
– Правя упражнения за разтягане всеки ден, но не шпагати всеки ден. Когато бях малък, тренирах гимнастика и оттогава ми помага, а и е в гените ми. Но мисля, че някой ден ще стана още по-пластичен, това е много важно.

– Агаси е в щаба ти, ами Щефи Граф?
– Тя също, това е пакетна сделка. Абсолютно! (смее се)

– Пусна видео през лятото на теб и Новак, на което сте много потни. Това трябваше да е секси или отвратително?
– Бих казал секси, да, абсолютно.

– Кажи за новата си прическа?
– Да, опитах нещо ново с прическата ми. Последният път беше преди около 10 години. Отидох при фризорката ми и тя ме пита дали ще е обичайната прическа, но аз й казах да махне всичко. Тя каза, че няма да го направи и започна да ме подстригва с ножици. Тогава аз взех машинката и направих една линия на главата си, така че тя трябваше да довърши.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ