Илиана Раева: Всички плакаха и са в еуфория след медала! Най-ценното е, че го спечелихме в София!

илиана раева

Президентът на БФХГ Илиана Раева заяви, че сребърният медал на България в отборното класиране на Световното първенство е изключително постижение.

„За нас този медал беше изключително постижение. Това е програма максимум в отборното. Спечелихме сребърен медал в много тежка конкуренция на отборите на Италия и Израел. Ние цяла година не можем да стигнем до това заветно второ място.

Няма нищо по-ценно от това, че успяхме да го постигнем на Световното първенство, на което сме домакини“, сподели Раева пред „Дарик радио“.

„Изключителна игра на Катрин Тасев. Тя не допусна грешки, но игра за отбора. Боряна Калейн бе фантастична, а Невяна Владинова бе прекрасна. Всички сме в еуфория след този медал“, добави тя.

„Момичетата са спокойни. Вярвам, че ще овладеем ситуацията. Всички плакаха за този сребърен медал.“

„Искам да благодаря на Бранимира Маркова, която направи изкючителен скок в нашия индивидуален отбор. Само България и Русия имат на финалите три гимнастички. И трите момичета са на финал и съм много щастлива“, продължи президентът на БФХГ.

„Благодаря на министър Кралев за огромната помощ, откакто е министър. Получихме безценна помощ от министерството.“

„Всички са във възторг от нашата организация. Не срещам трудност да издържам. Аз го правя с такъв кеф, такова удоволствие и това ме зарежда непрекъснато. Имам нови идеи. За мен това не е трудно. Не знам защо така изглежда“, каза още Илиана Раева.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ