Трансферният удар на Локо Пд е факт три дни преди битката с Левски! Смърфовете излизат с бившият нападател на Борусия (Д) в неделя?

1

Локомотив (Пд) осъществи трансферният си удар броени дни преди двубоя с Левски от 8-ия кръг на Първа лига. На „Лаута“ днес пристигна бившият нападател на Борусия (Дортмунд) Ален Озболт. Той ще подпише контракта си утре, информира Plovdivderby.com, а още днес ще направи първо занимание под ръководството на Бруно Акрапович.

„Играл съм заедно с Банович. Чувал съм за Локомотив Пловдив. Сигурен съм, че тук ще ми хареса. Знам, че Локо Пд има много сериозна  и здрава фенска маса“, бяха първите думи на 22-годишният голаджия, който пристига в Пловдив от австрийския елитен Хартберг.

На „Лаута“ имат достатъчно време да картотекират Озболт за мача с Левски и той може да попадне в групата на Бруно Акрапович. Въпросът е дали словенският младежки национал е в достатъчно добро кондиционно състояние, за да запише дебют за Локо след само три тренировки с отбора.

Снимка: Plovdivderby.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ