ЦСКА обяви война на „съпруга на Илияна Раева и престъпното БФС“: Утре ще видите!

7 Dni Sport26.04.2024
Футбол - ЦСКА-София - Левски

От Сектор „Г“ не са съгласни с това да няма хореографии за утрешното дерби между ЦСКА и Левски. Двубоят започва от 16:15 часа.

Припомняме, че днес стана ясно, че полицията предприема много сериозни мерки за мача и забрани хореографиите и обикновените транспаранти, надписани с боя от съображения за сигурност.

Все пак от Сектор „Г“ казаха, че въпреки забраната, ще има „частична хореография“, тъй като оттам не са съгласни да се отнема от атмосферата на мача.

Вижте какво пишат оттам:

„Aрмейци,

Утре предстои последното дерби за сезона. В този ред на мисли бихме искали да ви уведомим за някои „особености“, свързани с провеждането му.

През седмицата бяхме уведомени от органите на реда, че за този мач хореографиите, знамената и всякакви пиротехнически изделия (не думай) са забранени изцяло поради висока опасност за живота и здравето на присъстващите на стадиона. Опитахме се да разберем с какво точно първите две биха застрашили когото и да е, но не успяхме да стигнем до разумен и адекватен отговор. Това, което знаем със сигурност обаче е, че натискът всичко това да се случва в момента идва от съпруга на Илияна Раева и синьото лоби в престъпния така нар. „Български футболен съюз“.

Очевидно някои хора смятат, че футболът у нас им е „бащиния“ и могат да отнемат и едно от малкото положителни неща, останали в него, а именно атмосферата по стадионите. Ние обаче мислим да ги опровергаем и за целта утре ще имаме въпреки всичко частична хореография, която се извиняваме предварително, че няма да успеете да видите в пълен блясък. Призоваваме обаче всички ви – НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ НИКАКВИ РАКЕТИ И БОМБИЧКИ.

Нека вместо това всички присъстващи да оставят сърцето и душата си на трибуните от първата до последната минута на срещата. Нека покажем, че лекцията и ехото от нашите песни от миналия мач е просто една скромна прелюдия към това, което наистина предстои утре – да ги довършим!

За честта на Родината, за ЦСКА и дружината! Винаги ще бъдем тук – винаги един до друг!“, пишат от „Трибуна Сектор Г“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ