Изтече информация какво е причинил Станислав Генчев на Лудогорец: Да, мястото му е в Левски!

7 Dni Sport06.05.2024
Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив, Станислав Генчев

Крумовград стана тимът, успял да вземе досега най-много точки през настоящия сезон от несменяемите шампиони Лудогорец – 4, след като на старта на кампанията победи разградчани с 3:1 на свой терен, а сега стигна до 3:3 при визитата си.

„Златотърсачите“ са и единственият тим у нас от много време,  който финишира сезона с положителен баланс срещу Лудогорец, пък  бил той и от един гол.

И в двата мача за абсолютните дебютанти в елита се разписа един от водачите в листата на стрелците през сезона – Александър Колев.

Останалите отбори, които спечелиха точки от орлите през сезона, са Черно море и Славия – по 3, Ботев Пд, Локо Пд и Арда – по 1.

Новаците са вкарали и най-много голове във вратата на зелените – 6 от всички 18, Славия е с 3, Черно море, Ботев Пд и Локо Пд – по 2 и Локо Сф, Хебър и Левски – по 1.

Останалите 7 тима в елита не успяха да се разпишат срещу Лудогорец, като сред тях е и следващият съперник на лидера – ЦСКА, записал досега две загуби от него – 0:3 в Разград и 0:1 в последния мач на „Българска армия“ преди началото на реконструкцията на стадиона в Борисовата градина.

Всичко постигнато от Крумовград срещу Лудогорец този сезон, е поредно доказателство за работата на Станислав Генчев начело на отбора и защо от Левски искат толкова да го вземат.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ