Тодор Неделев: Безпрецедентно е знам, но ще кажа истината за старши-треньора Ивайло Петев и Кирил Домусчиев

7 Dni Sport12.11.2023
Screenshot 2023-11-12 at 20.36.54

Тодор Неделев стана Играч на мача Етър – Лудогорец, след като игра силно и отбеляза страхотен гол от пряк свободен удар. Той посвети приза на починалия Ферари Спасов. След това полузащитникът заяви, че досега не е получавал шанс за изява заради вече бившия наставник на разградчани – Ивайло Петев.

„Всички знаем какво стана вчера с Ферарио Спасов. Изразявам съболезнования, бил ми е два пъти треньор – уникален човек. Днес казах, че искам да изляза и да стана Играч на мач точно заради него. Много ме боли и ми е много тежко. Дано да е на по-добро място“, сподели Неделев.

„Мачът започна по най-добрия начин за нас, отбелязахме ранен гол, с който отворихме мача. Знаехме, че Етър ще са затворени. Решихме изцяло двубоя в първото полувреме, можехме да вкараме още голове. Най-важни бяха трите точки. Един добър двубой за нас“, каза още той.

„Аз не получавах шанс заради Ивайло Петев, не знам каква беше причината, не ме харесваше може би. Него го няма вече. Щастлив съм, че Георги Дерменджиев се присъедини към отбора. Радостен съм, че ме пуска в игра и гледам да се отплатя по най-добрия начин. Радвам се, че вкарах гол“, заяви халфът.

„Когато си спокоен и играеш своята игра, мисля, че нещата се получават. Изиграхме мача с Фенербахче перфектно тактически. Трябва да продължаваме в същия дух, да печелим точки и да следваме нашите цели“, завърши Тодор Неделев.

Автор: „Гонг“

Снимка: От Официалния Инстаграм профил на Тодор Неделев


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ