Само в 7DS: В Левски няма да оставят Милан да ги разиграва! „Сините“ категорични, че мачът ще се играе, когато те кажат! Вижте датите!

Левски Тренировка (36) спас русев красимир иванов

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов разкри пред 7DniSport.bg датите, които от клуба са обявили, че са удобни за тях за изиграване на юбиления мач в памет на Георги Аспарухов. Както е известно, Милан отряза „сините“ за двубой на 11 август, каквато договорка имаше между двете страни и организаторите на събитието. От Moko Solution обявиха, че до „Герена“ е изпратено официално предложение с нова дата за двубоя, но шефът на „сините“ категорично отрече до него да е достигал такъв документ.

Милан избра дата за мача на Гунди! Чака се отговорът на Левски!

„Другите две страни, от които зависи двубоя, са информирани от нас за датите, в които за Левски е удобно да изиграе този мач, след като той вече веднъж бе отложен. Обявили сме, че за нас това е в паузите за националните отбори през октомври и ноември. До мен официално предложение за нова дата от страна на Милан не е пристигало, а и не следя какви информации публикуват от организаторите“, коментира Иванов.

Славиша Стоянович подпука Роси за подготовката и захапа Лудогорец! Новият треньор на Левски намекна за чистка и голяма селекция

Той уточни, че на „Герена“ са взели предвид и това, че Славиша Стоянович иска да проведе мини-лагер в началото на септември, когато е първата пауза за международни мачове през сезона. Така датите, на които Левски може да се изправи срещу Милан в чест на Гунди, са между 8 и 16 октомври и 12-20 ноември.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ