ФОТОФАКТИ: Докато Гомес преговаря за трансфер, вижте кои се завърнаха! Стоянович ги хвърля от първата минута в събота!

Левски Тренировка (32)

Левски продължава подготовката си за домакинството на Септември в събота без испанския халф Жорди Гомес. Той преговаря за раздялата си с клуба, като в същото време е започнал разговори и за преминаването си в кипърския Омония (Никозия), които може да завършат още днес.

В „сините“ редици обаче все по-близо до завръщане е футболист, който за година на „Герена“ така и не успя да убеди, че има качествата да е част от Левски. Вчера заедно със Серджиу Буш и Паулиньо се подготвяше Антони Белмонт. Той получи контузия в двубоя с Черно море на „Герена“, като се очаква да се завърне в игра до 2 седмици. Буш ще е на линия още следващата седмица, докато с Паулиньо, който получи втора поредна травма, ще се процедира по-внимателно и е много вероятно той да бъде използван пълноценно чак след паузата за националните отбори през септември. Тогава се очаква и завръщането на централния защитник Давид Яблонски.

Добрата новина за Славиша Стоянович е, че Филипе Нашименто и Иван Горанов вече са готови за игра. Защитникът и ще сложи капитанската лента срещу Септември, след като поигра няколко минути срещу Дунав в Русе през уикенда. Португалският техничар пък ще заеме мястото на Гомес в средата на терена.

Очаква се срещу септемврийци Левски да излезе в състав: Полачек, Цветкович, Белаид, Ейолфсон, Горанов, Тиам, Мариани, Нашименто, Обертан, Кабрал, Костов.

ОЩЕ СНИМКИ ОТ ПОСЛЕДНАТА ОТКРИТА ТРЕНИРОВКА НА ЛЕВСКИ ПРЕДИ МАЛКОТО СТОЛИЧНО ДЕРБИ ВИЖТЕ ТУК

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ