Сделката ще е факт до часове! Халф на Левски хваща полета за Кипър

444
Испанският халф на Левски Жорди Гомес до часове заминава за Кипър. 33-годишният футболист постигна договора с Омония (Никозия), като мине ли успешно медицинските тестове, ще парафира с „детелините“. Полузащитникът пристигна на „Георги Аспарухов“ преди 13 месеца, като изигра 44 мача, в които вкара пет попадения.

Бившият футболист на УигънРайо ВалеканоСъндърландЕспаньолБарселона, Суонзи и Блекбърн, през май се договори със „сините“ за нов договор, но след загубата от Вадуц в Лихтенщайн му бе казано да си търси нов тим.

Причината е, че преди гостуването от Лига Европа, когато играчите не бяха получавали заплати близо два месеца, той си позволи да напише на дъската в съблекалнята – „No salary – no travel“ или „Няма заплати – няма пътуване“. До подобно нещо не се стигна, тъй като Спас Русев говори с играчите, като още в деня на срещата реванш плати едната заплата, но и това не помогна на Левски да не стане за смях за пореден път в Европа.

Славиша Стоянович няма да може да разчита на него срещу Септември, което ще бъде дебют за сърбина на „Герена“. Това е още един проблем за треньора, след като Антъни Белмонт и Филипе Нашименто са извън строя, като на този етап единственият здрав опорен полузащитник остава Кали Тиам.

Гомес се превърна в антигерой на столичани във финала за Купата на България, когато изпусна дузпа срещу Славия в самото начало на мача, която се оказа решаваща за крайното 0:0, след което „сините“ се разминаха с трофея, падайки на дузпи.

Първа лига

За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ