Разкриха подробности за финансовата помощ от втория нов спонсор на Ботев Пд! Ето точно защо ще налива пари в клуба!

Ботев Пд - Петко Ангелов - спонсор

Транспортната компания „Петко Ангелов БГ“ ЕООД увеличава финансовата си подкрепа към ПФК „Ботев“. Фирмата, с която Клубът е в партньорски отношения ще засили помощта си, като приоритет в инвестицията ще бъде детско-юношеската школа.

Всички формации от „жълто-черната“ академия ще носят на гърдите на официалните си фланелки логото на превозвача.

Новият етап от сътрудничеството между двете страни бе представен пред обществеността на нарочна пресконференция с участието на изпълнителния директор на „Ботев“ Иван Йотков, самият Петко Ангелов и деца от клубната академия.

„Г-н Ангелов е част от голямото „жълто-черно“ семейство и пленен от идеята „Ботев Пловдив“. Той е партньор на Клуба от миналата година, но сега отношенията ни стъпват на по-висока плоскост. Г-н Ангелов изяви желание и се ангажира да допринесе за развитието на Клуба и на талантите от нашата школа“, заяви изпълнителния директор „Ботев“.

„Миналата година помогнахме на „Ботев“ с предоставянето на автобус, сега продължаваме с подкрепа към школата. Желанието ми е нашата фирма да допринесе за развитието и интегрирането на младите футболисти, защото в бъдеще те трябва да изградят основата на един силен отбор“, каза Петко Ангелов пред журналистите.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ