Човекът на Драган Шолак в Гьозтепе разкри какво сега можеше да правят със Станимир Стоилов в Левски…

7 Dni Sport29.04.2024
Левски, Станимир Стоилов

Президентът на Гьозтепе Расмус Анкерсен даде обширно интервю пред местните медии след успеха на отбора, воден от Станимир Стоилов. Турският тим се класира в Суперлигата, след като победиха Генчлербирлиги с 2:0, а отборът на българския наставник вече е недостижим на второто място.

ВСИЧКИ ВАЖНИ НОВИНИ ЗА ЛЕВСКИ – В НАЙ-НОВИЯ СИН САЙТ! ВИЖ ТУК

Президентът на клуба също отчете приноса на Мъри към проекта и отдаде заслуженото на специалиста, като говори и за целите на клуба, както и за съвместната му работа с бившия треньор на Левски.

„Първо искам да кажа, че не обичам да сменям треньора по много пъти. Аз съм такъв човек, на когото му харесва да работи с правилните хора много години. Надявам се да работим с нашия треньор много години и да реализираме нашия проект“, започна той.

„Моята цяла подкрепа е изцяло зад него. Много е трудно да определиш време във футбола, но мога да кажа, че вършим много важна работа всеки ден за развитието на клуба. Когато редовно правиш тези подобрения, тимът ще се подобрява. В Гьозтепе сме наистина амбицирани в момента“, продължи Анкерсен.

„Искаме да дадем на Измир най-доброто, на което сме способни, да направим Измир горд и да го представяме в Европа чрез Гьозтепе. Няма да бързаме, ще го караме стъпка по стъпка. Постигнахме целта, която бяхме поставили, когато дойдохме тук и сега се готвим за нашето ново приключение. Нашата цел е да подобряваме отбора всеки ден и да продължим по нашия път с нашите фенове“, заяви треньорът на Гьозтепе.

„Има много начини да развиеш отбор във футбола, не само с трансфери. Тук, в Турция, това се свързва само с трансфери почти винаги, но аз мисля по друг начин. Ние се опитваме да развием всичко, за да може Гьозтепе да достигне своя максимум. Най-важното за нас е да изберем правилния играч, който ще пасне на нашия стил и система за игра. Нашият метод не е да доведем големи имена, а да намерим играч, който ще даде всичко от себе си за Гьозтепе на терена. Мога определено да обещая, че ще доведа играчи, които ще бъдат щастливи, когато видят Гьозтепе да играе. Няма да бъдем временен отбор в Суперлигата. Не сме дошли тук като туристи“, завърши Расмус Анкерсен.

Припомняме, че Анкерсен е оперативният шеф на турския клуб, лично назначен от от милиардера-собственик Драган Шолак. Той бе на път да придобие Левски със съдействието на Станимир Стоилов, но Наско Сираков в последния момент провали сделката. Ако това не беше се случило, Анкерсен и Мъри най-вероятно в момента щяха да работят на „Герена“…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ