На Ел Маестро не му пука кой е срещу него! Хвърли бомбата със заместника на Жеферсон срещу Копенхаген (Съставите)

Нестор Ел Маестро

Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро изобщо не се притеснява кой е съперникът на неговия отбор и прави това, което смята за най-добро, а не отговаря на очакванията на обществеността! Сърбо-англичанинът избира 20-годишният Ангел Лясков за заместник на Жеферсон, за когото стана ясно, че няма да играе до края на годината! Юношеският национал, който записа 1 минута в Лига Европа до момента, започва на левия бек на „червената“ отбрана срещу Копенхаген, а другите трима в защита са Стивън Перейра, Божидар Чорбаджийски и Борис Секулич. В центъра няма изненада и Рубен Пинто ще играе редом с Жанио Бикел. В предни позиции карето е ясно – Десподов, Тиаго, Джеси и Мауридес.

От другата страна Стале Солбакен залага на 4-4-2 с Кенан Кодро и Даме Н’Дойе един до друг на върха на атаката. Капитанът Зека и Расмус Фалк ще дърпат конците в средата на терена, а от двете им страни ще действат звездата Виктор Фишер и Николай Томсен. Изненадата е пускането на Джеси Йоронен на вратата на мястото на Стефан Андерсен.

ЦСКА – КОПЕНХАГЕН 

ЦСКА (4-2-3-1): Черниаускас, Секулич, Перейра, Чорбаджийски, Лясков, Пинто, Бикел, Джеси, Тиаго, Десподов, Мауридес

Копенхаген (4-4-2): Йоронен, Папаянопулос, Бйеланд, Анкерсен, Бойлесен, Зека, Фалк, Фишер, Томсен, Кодро, Н’Дойе


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ