Евро Славия попиля Локо Пд! Откупил се от Левски избухна на „Лаута“, съдията подлуди черно-белите!

ЛОКО ПД-СЛАВИЯ 07

Представящият се добре в квалификационните кръгове на Лига Европа Славия разби Локо Пд  с 4:2 насред „Лаута“. Бялата лавина разпиля четата на Бруно Акрапович, въпреки че хората на Златомир Загорчич дойдоха в Пловдив с мисъл за предстоящия реванш срещу Хайдук Сплит в Лига Европа. Черно-белите записаха втора поредна загуба и не успяха да зарадват феновете си при първотото домакинство през новия сезон. Разгромният успех за белите донесоха Георги Йомов, който вкара два гола, а по веднъж се разписаха Галин Иванов и Славчо Шоколаров. Попаденията за смърфовете забиха Симеон Райков от дузпа и Димитър Илиев, който направи своя повторен дебют за пловдивчани. Реферът Валентин Железов пък си навлече гнева на домакините и публиката с доста от своите отсъждания. При една от тях черно-белите претендираха, че топката е преминала зад голлинията на Стергиакис, а в този момент Славия водеше с 1:0. Официален дебют за Локо Пд направи и завърналият се  бивш капитан на отбора Димитър Илиев, който влезе като резерва.

ВИЖТЕ ТУК МНОГО СНИМКИ ОТ МАЧА НА „ЛАУТА“ И СПОРНАТА СИТУАЦИЯ, КОЯТО МОЖЕШЕ ДА ОБЪРНЕ РАЗВОЯ НА СРЕЩАТА

Мачът започна перфектно за гостите. Те откриха резултата още в 5-ата мин. След атака отляво и неубедителна намеса на Джалилов, топката стигна до Йомов, а той не сгреши. В 15-ата мин. се стигна до най-спорната ситуация в мача. Райков центрира от фаул, кълбото срещна прибраната ръка на Влади Узунов, а след това се удари ив страничната греда. Черно-белите вкупом претендираха, че топката е преминала голлинията преди Стергиакис да я улови, но Железов остана безмълвен. Белите нанесоха втори съкрушителен удар в 22-ата мин. В прегръдките на своите съотборници отново се оказа Йомов. Внукът на легендата на Левски Тодор Барзов, откупил се от сините срещу 37 000 лева, за да премине при белите, се възползва от пас на Галин Иванов. В 26-ата мин. домакините получиха право да изпълнят дузпа за леко съприкосновение между Михалевич и Мартинов в пеналта. Райков я превърна в гол за 1:2. Славистите пък протестиха за отсъждането на наказателния удар. До почивката не паднаха повече голове.

Крушарски, ти сляп ли си, освен че си и куц?! Край на Ичовците на “Лаута”, Бруно – аут!

След антракта в игра се появи Димитър Илиев, който записа повторен дебют с черно-белия екип. Смърфовете така и не успяваха  да изравнят. Вместо това се стигна до трети гол в тяхната врата. Реализира го Галин Иванов в 64-ата мин. Само 4 мин. по-късно Славия узакони напълно успеха си чрез Славчо Шоколаров. Преди топката да стигне до него черно-белите имаха претенции за фаул срещу Везалов., а Шоколаров матира Луков с удар от дъгата на пеналта. До края Локо направи всичко по силите си да се върне в мача. В 82-ата мин. Умарбаев тресна гредата от фаул, а след пропуск направи и Карагарен. Малко преди края Димитър Илиев направи загубата на Локо Пд  малко по-почетна.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ