Крушарски, ти сляп ли си, освен че си и куц?! Край на Ичовците на „Лаута“, Бруно – аут!

ЛОКО ПД-СЛАВИЯ 35

Локомотив (Пловдив) яде здрав пердах от Славия на „Лаута“! Отбор, в който има една дузина нови попълнения,доведени по личното желание и избор на старши треньора Бруно Акрапович. Босненецът взе в съблекалнята на Смърфовете поне по един играч от всяка балканска държава, в която фамилиите завършват на „ич“. И това лято, и миналата зима той получи доверието на Христо Крушарски, но за какво?! Този Локомотив не прилича на нищо! Дори тотално неадекватният коментатор на Диема, който прекръсти Симеон Райков на Райкович, разбра, че тези в черно-бяло не могат да си дадат повече от три паса без да сбъркат. Не са виновни те, че не могат да го направят, че са нови и не се познават един друг. Виновен е този на пейката, който за 8-те си месеца в Пловдив има 5 победи от вече 24 мача и постоянно си води някакви Ичовци от бившите отбори и югославска републики! Toзи, който доведе 20 нови играчи в отбора за същото това време! Крушарски на този план ли се радва, това ли подкрепя?! Че на „Лаута“ всеки, който затваря вратата отвън, пуска вътре по двама нови Ичовци?!

Вие представяте ли си докъде е стигнал Локомотив, че да търпи такъв некадърник?! Докъде е докаран единият от двата велики клуба под тепетата, един от най-големите в България?!

Най-добре е Бруно Акрапович да хвърля оставката си и най-после да зарадва хилядите „черно-бели“ фенове! Явно е, че с красив футбол не може да го направи. Ако пък не му стига мъжество да си признае, че се е провалил, да се намеси Христо Крушарски! Да хвърли очилата и патериците, с които изгледа мача, и да заблъска по главата босненската издънка на скамейката!


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ